Vår mat är framtagen och anpassad för att underlätta för dig som vill äta enligt GI-metoden. Vårt program är enkelt, praktiskt och snabbt. Vi erbjuder dig tio goda måltider, fulla av nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare.

HÄLSOSAM MAT – DIREKT TILL DÖRREN

Du får dina leveranser varannan vecka. Vid varje tillfälle får du 10, 20 eller 40 frysta måltider i praktiska portionsförpackningar som du kan ta med till jobbet. Maten är tänkt att räcka till lunch och middag under alla vardagar. För helgen, eller de dagar du själv lagar mat, ger vi dig receptförslag på läckra GI-rätter som du kommer att älska.

MATEN SOM PASSAR DE FLESTA

Vår mat passar dig som vill ha ett snabbt, enkelt och praktiskt lunch- och middagsalternativ och samtidigt värnar om din hälsa. Maträtterna innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och nyttiga kolhydrater och är därför utmärkta även om för dig som är gravid, ammar eller tränar mycket.

PRISVÄRT & ENKELT

Totalt pris hemleverans 1195. I priset ingår färdiglagade luncher och middagar under alla vardagar (totalt 20 maträtter), fri hemleverans, daglig coaching via mejl, receptförslag för nyttiga frukostar, mellanmål och recept för egen matlagning till helgen samt träningsprogram.

VÅRA LEVERANSOMRÅDEN

Eftersom vi erbjuder hemleverans fordras att vi når en viss leveransvolym på varje ort för att kunna leverera.